- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet basquaise
Poulet basquaise
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Cuisses de poulet
1 càs Huile d'olive
250 g Poivrons
150 g Concassée de tomate
7 cl Vin blanc
5 cl Eau
0.25 Oignon
1 gousse Ail haché
1 càs Farine
Sel, poivre, piment d'Espelette
1 càc Paprika
18 g Fleur de maïs
Bereiding
Stap 1 /10
Préparer les ingrédients. Bien respecter les quantités pour éviter tout code erreur.
Stap 2 /10
Emincer les poivrons: rouges, verts, jaunes.
Stap 3 /10
Emincer les oignons.
Stap 4 /10
Inciser les hauts de cuisse jusqu'à l'os. Fariner légèrement les morceaux de poulet.
Stap 5 /10
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 6 /10
Colorer les morceaux de poulet. Retirer. Ajouter l'oignon, puis le vin. Mélanger.
Stap 7 /10
Ajouter les autres ingrédients. Remettre les morceaux de volaille dans la cuve.
Stap 8 /10
Cuisson sous pression: 13 min.
Stap 9 /10
Ajouter la fleur de maïs. Remuer.
Stap 10 /10
Servir.