- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Potimarron farcie au reblochon
Potimarron farcie au reblochon
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Potimarron
150 g Reblochon
150 g Jambon blanc
Thym
Accessoires
Panier Vapeur
Bereiding
Stap 1 /3
1. Coupez un chapeou aux trois quarts de la hauteur du Potimarron et evidez-le en reservant la chair (garder une bonne epaisseur de coque pour une bonne tenue à la cuisson)
Stap 2 /3
2. Détaillez la chair de Potimarron et le reblochon en dee mélangez-les avec le jombon emince. Gorissez en linterieur du potinarion. puis deposez-le dans le panier vapeur: verser: 20 cl d'eau au fond de la cuve et laissez cuire 10 min sous pression.
Stap 3 /3
3. Parsemez de thym et de poivre. Servez avec des tartine de pain au graines