- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Plum-Pudding par Agathe
Plum-Pudding par Agathe
- Totale tijd 2u
- 30min
Voorbereidingstijd - 1u 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
10 personnes
80 g Abricots secs
200 g Raisins secs
50 g Noix
50 ml Rhum
170 g Pain dur
650 ml Lait
3 Œufs
170 g Sucre Roux
170 g Beurre
100 ml Jus d'orange
50 ml Jus de citron
5 g Épices "4 épices"
100 g Farine
Accessoires
Moule à gâteau
Bereiding
Stap 1 /4
Mélanger abricots, raisins, noix et rhum. Mettre de côté cette préparation.
Stap 2 /4
Deuxième préparation : couper le pain en petits morceaux, faire tremper dans le lait. Le pain doit être complètement détrempé. Mettre de côté.
Stap 3 /4
Troisième préparation : battre les œufs et le sucre, ajouter le beurre fondu, les jus, épices et la farine. Mélanger entre chaque ingrédient.
Stap 4 /4
Mélanger les 3 préparations. Beurrer et fariner le moule, verser l'ultime préparation, filmer . Mettre le panier dans la cuve, le moule et ajouter de l'eau jusqu'à mi-moule. Mettre sous pression 1h30 minutes.