- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Papillotes de julienne
Papillotes de julienne
- Totale tijd 36min
- 20min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
6 Pavés de julienne sans arête et sans peau
6 càs Crème de coco
1.5 Citron bio coupé en lamelles
1.5 Petit fenouil lavé et émincé finement
3 càs Huile végétale
Sel
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Sur chaque carré de papier, placer un pavé de poisson, des lamelles de citron, 1 càs de crème de coco. Saler. Réserver.
Stap 3 /6
Chauffer l'huile dans la cuve. Y cuire le fenouil pour l'attendrir, en mélangeant de temps en temps.
Stap 4 /6
Répartir le fenouil dans les papillotes. Bien les refermer. Empiler dans le panier. Placer dans la cuve avec 20 cl d'eau.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression.
Stap 6 /6
Servir chaud.