- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- POULET TANDOORI
POULET TANDOORI
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Filet de poulet
100 g de fromage blanc à 0%
1 gousse d'ail
1 càc de gingembre moulu
4 càc d'épices Tandoori
1 càs de jus de citron
10 cl d'eau
10 cl d'eau
Bereiding
Stap 1 /3
Préparez la marinade. Mélangez dans un saladier le fromage blanc, 10 cl d'eau, le gingembre, les épices tandoori et le jus de citron. Pelez et pressez la gousse d'ail et ajoutez-la à la préparation.
Stap 2 /3
Coupez les filets de poulet en morceaux et déposez-les dans la marinade. Mélangez de façon à ce qu'ils soient bien enrobés, filmez et laissez reposer au frais pendant au moins 30 min.
Stap 3 /3
Déposez le tout (poulet et marinade) au fond de la cuve du robot, versez 10cl et lancez le mode "cuisson sous pression" pour 10min.