- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Osso Bucco Tagliatelles
Osso Bucco Tagliatelles
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Morceaux Osso Bucco
1 Carotte
1 Courgette
1 Oignon
1 Gousse d’ail
400 ml Tomates concassées ou pelées
2 càc Fond de veau
200 ml Eau
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Salée et poivrer les ossos Bucco des 2 cotés.
Stap 2 /5
Émincer l’oignon et l’ail, puis couper des petits dès de carotte et courgette.
Stap 3 /5
Dans l’huile d’olives, faire revenir l’oignon, l’ail et les dès carotte pendant 3 min, puis mettre les morceaux de viande à dorer sur chaque face (env. 5 min). Ajouter les dès courgettes et laisser dorer encore 3 min
Stap 4 /5
Ajouter le fond de veau dilué dans l’eau et les tomates concassées ou pelées, puis mettre à cuire sous pression 15 minutes
Stap 5 /5
Servir avec des Tagliatelles