- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Orzo tomate ricotta
Orzo tomate ricotta
- Totale tijd 10min
- 5min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Orzo
1 Oignon
2 càs Huile olive
4 Tomates
250 g Ricotta
400 ml D eau
1 Bouillon cubes légumes
Épices
Bereiding
Stap 1 /3
Sur mode doré mettre l huile d olives dans la cuve et y ajouter l oignon ciselé. Faire dorer 2 min environ. Ajouter les tomates coupées en cubes et les épices (pour moi herbes de Provence, persil et ail en poudre) et continuer en mode dorer 2 min histoire de faire suer un peu les ingrédients.
Stap 2 /3
Mettre les 250g d orzo remuer pour eviter quils ne brûlent. Ajouter les 400 ml d eau et émietter le bouillon cube dedans. Remuer pour bien mélanger le cube. Mettre le pot de ricotta et tout remuer une derniere fois
Stap 3 /3
Mettre en cuisson sous pression 5 mn. Remuer avant de servir et régalez vous !