- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Magret de Canard sur lit de pommes de terre
Magret de Canard sur lit de pommes de terre
- Totale tijd 34min
- 15min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 magret de canard
6 pommes de terre coupées en rondelles
1 carotte coupée en rondelles
1 blanc de poireau émincé
1 boîte de champignons de paris
1 càs huile d'olive
2 échalotes émincées
2 gousse ail émincées
1 brin de persil
1 càs farine
Sel / poivre / paprika
10 cl vin blanc sec
10 cl eau
Bereiding
Stap 1 /4
Dorez le magret de canard 3mn de chaque côté dans l'huile d'olive, salez / poivrez, retirez et dégraissez la cuve
Stap 2 /4
Ajoutez le blanc de poireau, ail, échalotte, pommes de terre, carotte, persil, laissez dorer 5 mn Salez, poivrez, saupoudrez d'un peu de paprika et la farine Versez l'eau et le vin blanc, remuez le tout Posez le magret de canard sur les légumes
Stap 3 /4
Programmez cuisson sous pression 8 mn
Stap 4 /4
Retirez le magret, rajoutez les champignons et tenez au chaud le temps de couper la viande