- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Linguini alla vongole
Linguini alla vongole
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g Linguini fraîches (ou tagliatelles)
1500 g Palourdes lavées
3 Gousse(s) d'ail pelée(s), dégermée(s) et hachée(s)
10 cl Vin blanc sec
75 cl Eau
Sel, poivre
6 càs Persil plat lavé et haché
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Faire revenir ail et échalote. Ajouter le vin blanc et les palourdes. Saler, poivrer.
Stap 4 /6
Verser l'eau et les pâtes.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 4 min.
Stap 6 /6
Retirer les coquilles. Parfumer de persil et servir.



