- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Langues d'agneau en persillade
Langues d'agneau en persillade
- Totale tijd 33min
- 5min
Voorbereidingstijd - 28min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
8 Langues d'agneau
8 Gousses d'ail
2 càs Persil haché
25 g Beurre
2 càs Huile d'olive
25 cl Vin blanc
100 g Olives vertes dénoyautées
Bereiding
Stap 1 /4
Faire fondre le beurre et l'huile d'olive, une fois fondues rajoutez l'ail et le persil haché, et faire revenir 2 mnts.
Stap 2 /4
Rajoutez le vin blanc et mélangez pendant 30 secondes.
Stap 3 /4
Ajoutez les langues les olives puis mettre sous pression 25 mnts.
Stap 4 /4
Une fois la cuisson terminée, enlevez la peau des langues et servir avec du riz. Bon appétit






