- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- L'incroyable Risotto
L'incroyable Risotto
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (23)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
100 g Riz à risotto
30 g Chou rouge réduit en semoule (en mixant ou en hachant)
100 g Épinards lavés et séchés
1 càs Huile d'olive
22 cl Eau
3 pincée Bicarbonate de sodium
Sel, poivre
1 càs Mascarpone
30 g Parmesan râpé
0.33 càc Sucre roux
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Placer les épinards dans un saladier et hacher avec des ciseaux. Verser l'huile d'olive dans la cuve.
Stap 3 /6
Ajouter les épinards et les cuire en mélangeant. Ajouter le chou rouge, l'eau puis le sucre. Saler et poivrer.
Stap 4 /6
Ajouter le bicarbonate et admirer le changement de couleur! Quand l'eau ne mousse plus ajouter le riz.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression.
Stap 6 /6
Ajouter mascarpone et parmesan. Bien mélanger. Laisser reposer 5 min, savourer !