- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Jambalaya poulet chorizo
Jambalaya poulet chorizo
- Totale tijd 34min
- 15min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g riz
1 Chorizo mi fort
500 g escape de poulet
1 Oignon
2 poivrons rouge et vert
150 tomates concassées en boîte
500 ml eau
1 càs fond de veau
1 càc paprika
1 pincée safran
2 càs huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /4
émincez l’oignon. Coupez les escalopes de poulet en morceaux. coupez en lamelles le poivrons. Diluez le fond de veau dans l’eau. Coupez le chorizo en rondelles
Stap 2 /4
Avec l’huile d’olive puis faites revenir les oignons avec le poulet pendant 2 min
Stap 3 /4
Ajoutez le riz et prolongez la cuisson 2 min en remuant de temps en temp
Stap 4 /4
Ajoutez le chorizo, le poivron, les tomates, le bouillon , le paprika, le safran, salez, poivrez puis lancez la cuisson sous pression pour 15 min