- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gratin de butternut
Gratin de butternut
- Totale tijd 1u 5min
- 30min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Courge butternut
3 Pommes de terre
200 ml Eau
300 g Dès de jambon
Gruyère
Sel
Bereiding
Stap 1 /8
Couper le butternut en 2 dans le sens de la longueur. (Sans abîmer la peau qui servira de plat pour le gratin.)
Stap 2 /8
Creuser le butternut avec l'aide d'une cuillère à soupe.
Stap 3 /8
Éplucher et couper les pommes de terre.
Stap 4 /8
Mettre le butternut, les pommes de terre et 200ml d'eau dans le panier vapeur puis cuir sous pression pendant 15 minutes.
Stap 5 /8
Préchauffer le four a 200°.
Stap 6 /8
Ecraser les legumes avec le jus de cuisson pour faire une purée.
Stap 7 /8
Ajouter a la préparation du sel, les dés de jambon, et du gruyère.
Stap 8 /8
Mettre la préparation dans le butternut puis mettre au four a 200° pendant 20 minutes.