- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchi reblochon
Gnocchi reblochon
- Totale tijd 23min
- 8min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 càc De sucre
1 càc De beurre
1 Demi oignon
2 Boite de lardons de 100g
1 Paquet de gnocchis a poêlé
1 moitié de reblochon
1 Tomate
Sel poivre Herbe de Provence
2 càc De crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /3
Émincer votre oignon et coupé votre tomate en petit cube. Faire fondre votre beurre avec votre sucre pour faire caraméliser votre oignon et votre tomate
Stap 2 /3
Une fois l'oignon la tomate caramélisées ajouter les lardons et les gnocchis et laisser dorer 4 5 min. Remuer bien, ajouter un peu de sel poivre Herbe de Provence. Pour des gnocchis fondant n'hésiter pas à fermer le couvercle.
Stap 3 /3
Une fois les gnocchis fondant, ajouter la moitié du reblochon coupé en morceaux. Refermez le couvercle pour faire fondre le reblochon , laisser dorer quelques minutes de plus. Et ajouter la crème fraîche. C'est prêt.