- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gehaktbrood met gedroogde abrikozen en peterselie
Gehaktbrood met gedroogde abrikozen en peterselie
- Totale tijd 1u 10min
- 10minVoorbereidingstijd 
- 1uGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Compatibele toestellen (19)
Ingrediënten
2 personen
- 1 eenheid Ui 
- 325 g Varkens en kalfsgehakt 
- 70 g Gedroogde abrikozen 
- 0.25 eenheid Bladpeterselie 
- 1 eenheid Eigeel 
- 1 el Komijn 
- Peper 
- 0.5 snuifje Zout 
Accessoires
- Kneed- & hakmes 
- Ultrablade hakmes 
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2 /6
Pel de uien. In de kom van de robot, hak de uien met de gedroogde abrikozen en bladpeterselie met de hakmolen 1 minuut.
Stap 3 /6
Voeg het gehakt, eigeel, zout, peper en komijn toe.
Stap 4 /6
Mix alles 3 minuten met de kneder.
Stap 5 /6
Haal de vulling uit de keukenmachine en maak het gehaktbrood.
Stap 6 /6
Leg het in een ovenschaal en kook gedurende 1 uur.





