- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fraises de veau sauce tomate
Fraises de veau sauce tomate
- Totale tijd 2u 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 2u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 càs Vinaigre blanc
1 kg Fraises de veau
25 g Beurre
400 g Tomates en des (conserves ou naturels)
1 Oignon
2 Clous de girofle
2 Feuilles de laurier
150 ml D'eau
50 ml Vin blanc sec
Persil
Sel poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Nettoyer la fraise à l'eau vinaigrée et la dégraisser
Stap 2 /4
En mode DORER, faire fondre le beurre et y ajouter la fraise de veau égouttée. Faire DORER 5 minutes en remuant.
Stap 3 /4
Couper le dorage, ajouter les dès de tomates, l'oignon piqué des clous de girolles l'eau et le vin blanc, les feuilles de laurier, mélanger. Salez poivrer, mettre du persi. Et mettre sous pression une heure.
Stap 4 /4
A la fin de la cuisson, enlever l'oignon. Dresser dans un plat et servir avec des pâtes ou pommes de terre vapeur.