- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondue de poireaux truffe
Fondue de poireaux truffe
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Poireaux émincés finement et lavés
2 Échalote(s) pelée(s) et émincée(s)
2 pincée Poivre noir
20 cl Eau
2 càs Crème fraiche
40 g Beurre demi-sel
1 Petite truffe fraiche
Sel
Accessoires
Lot de 6 verrines
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Faire revenir l’échalote avec le beurre. Ajouter les poireaux, le sel et le poivre. Mélanger.
Stap 3 /5
Verser l’eau dans la cuve.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression
Stap 5 /5
Egoutter, ajouter la crème et mélanger. Servir en verrines avec la truffe râpée.