- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondue de poireaux, carottes, pdt et lardons
Fondue de poireaux, carottes, pdt et lardons
- Totale tijd 30min
- 20min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 poireaux
6 pommes de terre
5 carottes
200 ml eau
1 cube de bouillon de légumes
2 càs creme liquide
2 càs huile d'olive
200 g lardons ou allumettes
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Épluchez les pommes de terres, les carottes, les poireaux et lavez le tout. Coupez les pommes de terres en cubes et les carottes en rondelles et les poireaux en petits tronçons.
Stap 2 /4
Faire dorer les lardons et les poireaux dans un peu d'huile d'olive pendant 3 minutes.
Stap 3 /4
Ajoutez ensuite les carottes, les pommes de terre, l'eau avec le cube dilué, et salez, poivrez. Mettre le tout en cuisson rapide 10 minutes.
Stap 4 /4
A la fin de la cuisson, ajoutez enfin les 2 càs de crème liquide. Et servez. Bon appétit !