- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondue de poireaux
Fondue de poireaux
- Totale tijd 32min
- 10min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
5 poireaux
2 échalotes
10 cl vin blanc
1 noisette de beurre
2 càs d’huile d’olive
15 cl d’eau
2 pincées de sel
2 pincées de poivre
3 càc fond de veau
10 cl crème fraîche épaisse
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les échalotes et les poireaux en fines lamelles puis les réserver
Stap 2 /5
Mettre le beurre et l’huile dans la cuve. Programmer en mode rissolage moyen 5min, quand le beurre est fondu et que le rissolage est prêt à démarrer, mettre les poireaux et les échalotes. Remuer de temps en temps
Stap 3 /5
Ajouter le sel, le poivre, l’eau, le fond de veau et le vin blanc, mélanger puis programmer en mode pression basse 5min
Stap 4 /5
Ajouter la crème fraîche, mélanger et programmer en mode rissolage moyen 1min
Stap 5 /5
Prêt à déguster