- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondue de poireaux, carottes et pommes de terre
Fondue de poireaux, carottes et pommes de terre
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
2 Blancs de poireaux
2 Carottes
2 Pommes de terres
100 ml Eau
1 càs Crème fraîche
1 pincée Curry
1 Oignon
Bereiding
Stap 1 /4
Épluchez et lavez les poireaux, carottes et pommes de terre. Coupez les poireaux et les carottes. Coupez en rondelle les oignons et les pommes de terres en cubes.
Stap 2 /4
En mode dorage, faire foudre un peu de beurre ou huile végétale et faire revenir l’oignon et les poireaux.
Stap 3 /4
Ajoutez les carottes, pommes de terres, l’eau et le curry. Mettre en cuisson sous pression 5 min.
Stap 4 /4
Une fois cuit, ajoutez la crème fraîche et remuez.








