- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon au muscadet
Filet mignon au muscadet
- Totale tijd 22min
- 5min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g De filet mignon
2 Oignons
1 Cube de bouillon de bœuf
100 ml D'eau
150 ml De muscadet
2 càs De farine
1 càs De fond de veau
250 g de champignons de paris
200 ml De crème fraîche
2 càs D'huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /4
Épluchez les oignons et les émincer, coupez le filet mignon en morceaux.
Stap 2 /4
Passez le Cookeo en mode doré, après le préchauffage y mettre l'huile d'olive avec les oignons et faire dorer 2 mn puis ajoutez le filet mignon et faire dorer le tout 5mn
Stap 3 /4
Ajoutez l'eau mélangée la farine et le cube de bouillon émietté ainsi que le muscadet et la cuillère de fond de veau Passez en mode cuisson sous pression 9mn
Stap 4 /4
Ajoutez-les champignons et la crème fraîche passez en mode mijoter 8mn couvercle fermé