- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon au Roquefort
Filet mignon au Roquefort
- Totale tijd 39min
- 15min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g De filet mignon en gros morceau
150 g De roquefort en dès
10 cl De vin blanc sec
1 càc L'huile d'olive
1 càs Fond de veau
10 cl De creme liquide
Bereiding
Stap 1 /3
Insérer la cuve et sélectionner dorer. Versez l'huile, ajouter la viande, puis faites dorer 6 min en la retournant régulièrement sans attendre la fin du préchauffage.
Stap 2 /3
Versez le fond de veau dilué dans le vin et 30cl d'eau, puis mélangez avec le fromage . Sélectionnez cuisson sous pression et programmer 18 min ,départ immédiat. Fermer et verrouillez.
Stap 3 /3
A la fin cuisson, ouvrez l'appareil et incorporez la crème.