- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon au Porto
Filet mignon au Porto
- Totale tijd 34min
- 15min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Filet mignon (500g)
1 Gros oignon
150 g Champignons de paris
200 ml Porto Rouge
100 ml Eau
1 Cube bouillon boeuf
1 càs maïzena
Bereiding
Stap 1 /6
Couper le filet mignon en morceaux, émincés l oignon, couper les champignons ou si champignons en boîte les rincer.
Stap 2 /6
Délayer le cube de bouillon de bœuf dans les 100ml d eau
Stap 3 /6
Dorer la viande pendant 10 min avec 2 cuillères à soupe d’huile
Stap 4 /6
Retirer la viande et dorer l’oignon et champignon pendant 2 min
Stap 5 /6
Ajouter le bouillon délayé dans l’eau, le porto et la viande. Bien remuer et lancer 7minutes sous pression
Stap 6 /6
A la fin ajouter la cuillère de maïzena délayée dans la sauce et mijoter 2 min