- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fetuccini aux Saint-Jacques
Fetuccini aux Saint-Jacques
- Totale tijd 18min
- 15min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Fetuccini frais
12 noix Saint-Jacques
4 tranche Jambon italien coupées en petits carrés
30 cl Prosecco
2 Échalote pelée et ciselée finement
30 cl Crème fraîche
40 cl Eau
2 càs Huile neutre
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Colorer les noix de chaque côté. Débarrasser. Ajouter échalote et Prosecco. Faire réduire jusqu'à évaporation du liquide.
Stap 4 /6
Ajouter les pâtes, l'eau, la crème et le jambon. Saler légèrement et poivrer.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression.
Stap 6 /6
Poser les noix sur les pâtes dans la cuve. Fermer et maintenir au chaud 5 min. Servir.