- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Endives fondantes au reblochon
Endives fondantes au reblochon
- Totale tijd 21u 8min
- 5u
Voorbereidingstijd - 6u 8min
Gaartijd - 10u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg d'endives
4 pommes de terre
1 oignon
200 g de lardons fumés
1 reblochon
20 g de beurre
sel
poivre
10 cl d'eau
Bereiding
Stap 1 /4
Emincer l'oignon, Couper les endives en morceau, les pommes de terre en cube
Stap 2 /4
Faire revenir 7 min en mode doré les lardons et l'oignon dans 20 grammes de beurre
Stap 3 /4
Ajouter les endives et les pommes de terre, 10 cl d'eau, du sel et du poivre. Cuire 8 min en mode sous pression.
Stap 4 /4
Ajouter le reblochon coupés en dés sans la peau puis laisser 10 min en mode maintien au chaud.


