- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Courgettes -Risotto
Courgettes -Risotto
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
5 Courgettes
2 Oignons
500 g Riz risotto
200 g De lardons
100 g Dès de jambons
50 cl Eau
25 cl Vin Blanc
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
2 Cubes bouillon de volaille
Bereiding
Stap 1 /6
Couper les courgettes en dés / émincer vos oignons/ mélanger l'eau avec le vin blanc et les cubes de bouillon de volaille
Stap 2 /6
En mode doré faire revenir les oignons et les lardons (avec un petit peu d'huile)
Stap 3 /6
Ajouter les courgettes et les dés de jambon
Stap 4 /6
En mode doré ajoutez le riz jusqu'à qu'il devienne translucide (remuez bien évidemment)
Stap 5 /6
Ajouter le vin et l'eau (bouillon de volaille) et mettre le tout en mode sous pression pendant 14 minutes
Stap 6 /6
Ajouter de la crème fraîche ou pas Bon appétit