- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Courge butternut farcie
Courge butternut farcie
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
1 Courge Butternut
20 cl Crème fraîche
50 g Gruyère râpé
20 g Beurre
Sel
Poivre
60 g Lardons
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /2
Trancher la courge en 2 et enlever les graines. Mettre un fond d'eau dans la cuve. Piquer la courge (sans la traverser complètement) et saler et poivrer, et mettre les deux morceau dans la cuve du cookeo. Ici mettre le beurre en lamelle dessus, les lardons, la crème et le gruyère pour terminer (remplir le "trou" de crème, de fromage et de lardons).
Stap 2 /2
Allumer l'extra Crisp en mode "gâteau" pendant 45 minutes. Surveiller la cuisson en piquant votre courge, la pointe du couteau doit pouvoir traverser sans difficulté.








