- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cotes de porcs sauce champignons
Cotes de porcs sauce champignons
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect Black CE855800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Cotes de porc
1 Oignon
1 Echalotte
10 cl Eau
5 cl Vin blanc
1 Boite de champignons de paris entiers
1 càc Fond de veau
2 càs Sauceline
20 cl Creme fraiche
Bereiding
Stap 1 /7
Mijoter l oignon et l echalotte
Stap 2 /7
Ajouter les champignons égouttés et dorer
Stap 3 /7
Ajouter la viande et la dorer de chaque côté
Stap 4 /7
Déglacer avec le mélange eau vin blanc et fond de veau
Stap 5 /7
Mettre sous pression 8 min
Stap 6 /7
Retirer la viande et ajouter la crème et la sauceline et faire épaissir
Stap 7 /7
Remettre la viande et laisser imbiber quelques minutes







