- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Coquelet au Muscat
Coquelet au Muscat
- Totale tijd 40min
- 5min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Coquelets
1 càs Solo
1 Boîte de raisins
150 ml Porto
1 Zeste de citron
500 g Champignons
1 càc Vinaigre de vin
1 càc Maïzena
Sel
Poivre
1 Oignon
1 càc Porto
Bereiding
Stap 1 /5
Vider le jus des raisins et les mettre dans le Porto. Émincer les oignons et couper les champignons en quatre.
Stap 2 /5
Faire rissoler les coquelets dans le Solo de chaque côté durant 15 minutes. Ajouter les oignons après 5 minutes de cuisson.
Stap 3 /5
Ajouter les raisins, le Porto, le vinaigre, les champignons et le zeste de citron. Saler et poivrer.
Stap 4 /5
Cuire le tout sous pression pendant 15 minutes.
Stap 5 /5
Délayer la maïzena dans un doigt de Porto et mélanger à la sauce. Laisser mijoter 5 minutes. Servir avec du riz, des croquettes ou des pâtes.


