- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Coeur en matelote
Coeur en matelote
- Totale tijd 27min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 Cœurs de porc ou 4 tranches de cœur de bœuf
400 g Carottes
1 kg Pommes de terre
2 Oignons
1 Gousse d’ail
25 cl Vin rouge
25 cl Eau
1 Cube de bouillon de boeuf
1 Bouquet garni
100 g Champignons de Paris (facultatif)
3 càs Farine
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Nettoyer et couper les cœurs en gros cubes.
Stap 2 /5
Couper les carottes en rondelles, les pommes de terre en gros cubes. Émincer les oignons et la gousse d’ail
Stap 3 /5
Faire rissoler la viande avec les oignons. Ajouter la farine, bien mélanger et ajouter le vin et l’eau.
Stap 4 /5
Ajouter le reste des ingrédients
Stap 5 /5
Cuisson sous pression 12 minutes.


