- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chili con carne vbsb
Chili con carne vbsb
- Totale tijd 1u 33min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO + GOURMET CE852900 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
2 Poivron
1 Chorizo fort
150 g Lardons fumes
250 g Faux filet de boeuf
500 g Pulpe de tomate
500 g Mais
900 g Haricots rouges
300 g Macedoine
5 cl Huile d'olive
50 g Basilic
1 Oignon
180 g Polenta
1 Sachet de levure
2 Oeufs
20 cl Creme
100 g Gruyere râpé
10 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Préparez le chili. Égouttez les boites de conserves, couper le chorizo en lamelles fines, couper le bœuf en dés. Couper finement un poivron et émincez 1 oignon.
Stap 2 /5
En mode dorer, verser l'huile d'olive et faire revenir oignon, lardons, chorizo et faux filet. Mettre de côté les viandes.
Stap 3 /5
Dans le jus de cuisson, ajouter basilic et légumes égouttés. Sous pression 5 minutes
Stap 4 /5
Saler poivrer, rajouter la viande et mélanger. Mijoter 30 minutes
Stap 5 /5
Faire la galette de mais. Chauffer le four à 180°. Dans un saladier mélanger tous les ingrédients (1 poivron,150g mais) . Verser dans 1 moule et cuire 45minutes.