- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chili Mexican
Chili Mexican
- Totale tijd 37min
- 5min
Voorbereidingstijd - 32min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g Bœuf haché
300 g Haricots rouge déjà cuits
800 g Tomates pelées en boîte
2 Oignons
3 Poivrons
20 cl Jus de tomate
1.5 càs Cumin
1 càc Piment de cayenne
1 càc Cannelle
1 càc Tabasco
Cheddar
St Moret
Bereiding
Stap 1 /7
Éplucher et couper les oignons et les poivrons en fines lamelles
Stap 2 /7
Faire dorer les oignons et les poivrons.
Stap 3 /7
Ajouter la viande hachée
Stap 4 /7
Ajouter les tomates pelées avec leur jus ainsi que les 20 cl de jus de tomate. Ajouter les épices, salez, poivrez. Incorporer à la préparation les haricots rouges. Puis bien mélanger.
Stap 5 /7
Faire mijoter pendant 10 minutes
Stap 6 /7
Passer en mode cuisson sous pression pendant 10 minutes
Stap 7 /7
Servir avec le riz, le cheddar et le St Moret