- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cheesecake traditionnel
Cheesecake traditionnel
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
40 g Sablés bretons, émiettés
15 g Beurre fondu
80 g Fromage frais
40 g Sucre
35 g Œufs légèrement battus
5.5 cl Crème liquide 35% MG
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Tasser le mix sablés-beurre au fond des ramequins.
Stap 3 /7
Ecraser le fromage avec le sucre à la fourchette. Ajouter les œufs et la crème.
Stap 4 /7
Répartir dans les ramequins. Les filmer avec du papier cuisson un par un.
Stap 5 /7
Les placer au fond de la cuve avec 25 cl d'eau.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression
Stap 7 /7
Laisser au froid une nuit avant de déguster.