- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Calamars en sauce
Calamars en sauce
- Totale tijd 15min
- 3min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g Calamars surgelés
1 Bouteille de purée de tomates (700g)
600 g Bisque de homard (2 boites)
20 cl Vin blanc
2 Oignons
3 Gousses d’ail
Piment cayenne (facultatif)
2 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /4
Hacher l’ail et les oignons. Les faire revenir en mode dorer dans huile d’olive.
Stap 2 /4
Rajouter les calamars (décongelés), le vin blanc, la purée de tomates, la bisque de homard. Bien mélanger.
Stap 3 /4
Cuisson sous pression 12 minutes.
Stap 4 /4
Saupoudrez de piment de Cayenne et bien mélanger (facultatif).