- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cake olives jambon & ricotta
Cake olives jambon & ricotta
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
40 g Olives vertes dénoyautées et grossièrement hachées
40 g Jambon en petits dés (ou en tranches, haché)
1 Oeuf moyen (50/55g)
55 g Farine
4 g Levure chimique
65 g Ricotta
3 cl Huile d'olive
2 Moules à muffins ou ramequins individuels
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Fouetter ensemble les œufs, la ricotta et l'huile.
Stap 3 /7
Ajouter la farine et la levure.
Stap 4 /7
Ajouter les olives et le jambon. Mélanger.
Stap 5 /7
Répartir le mélange dans les moules. Verser 20 cl d'eau dans la cuve. Placer les moules dans le panier.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression : 16 min.
Stap 7 /7
Laisser tiédir. Démouler et manger tiède accompagné d'une salade.






