- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cabillaud crumble chorizo
Cabillaud crumble chorizo
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
3 càs Parmesan
8 Chorizo
2 càs Chapelure
15 g Beurre
4 Cabillaud
1 Oignon
1 Courgette
3 Tomate
4 càs Crème fraîche
Huile d'olive
Sel
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /6
Cette recette nécessite l'EXTRA CRISP. Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Dans un bol, mélanger parmesan, chapelure, chorizo. Ajouter le beurre et mélanger du bout des doigts pour obtenir un crumble.
Stap 3 /6
Ajouter tous les ingrédients dans la cuve sauf le crumble de chorizo.
Stap 4 /6
Cuisson sous pression
Stap 5 /6
Recouvrir le poisson de crumble.
Stap 6 /6
Eteindre le Cookeo et positionner l'Extra Crisp. Lancer le mode Manuel à 200°C pendant 10 min.