- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Brandade au chou-fleur
Brandade au chou-fleur
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
150 g Morue déssalée désarêtée (ou filet de cabillaud)
300 g Sommités de chou-fleur coupées en morceaux
100 g Pommes de terre à purée, pelées et coupées en dés
8 cl Crème liquide
2 brin Thym
1 feuille Feuille(s) de laurier
1 gousse Ail dégermé et haché
2 càs Huile d'olive
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /8
Dégermer l'ail.
Stap 4 /8
Couper les pommes de terre en cubes.
Stap 5 /8
Cuire la morue en la travaillant pour la réduire en miettes. Retirer.
Stap 6 /8
Placer chou-fleur, pommes de terre, thym, ail, laurier, sel, poivre dans la cuve avec 7 cl d'eau.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Écraser le contenu de la cuve en ajoutant le poisson et la crème.