- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bols lentilles champignons
Bols lentilles champignons
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignon rouge
2 Ail
1 càs Cumin moulu
200 g Lentilles vertes
250 g Champignons de Paris
2 càs Concentré de tomates
1 càs Vinaigre balsamique
60 cl Bouillon de légumes
1 càs Crème de soja
100 g Pousses d’épinards
1 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Faire dorer l’oignon avec l’ail. Ajouter le cumin et mélanger.
Stap 4 /6
Ajouter les lentilles, les champignons, le concentré, le vinaigre et verser le bouillon.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression
Stap 6 /6
Ajouter la crème de soja, les épinards et mélanger.