- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blesotto de courgettes
Blesotto de courgettes
- Totale tijd 37min
- 15min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Blé
1 Courgette
200 g Lardons
1 Oignon
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
25 cl Crème fraîche
20 g Gruyère râpé
500 ml Bouillon de veau
1 filet Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /5
Mettre le Cookeo en mode dorer Emincez les oignons Coupez la courgette en petit cube
Stap 2 /5
Ajoutez les oignons, les cubes de courgettes et les lardons Rajoutez un filet d’huile d’olive Faire dorer pendant 5 minutes
Stap 3 /5
Ajoutez le blé et le faire dorer pendant 1 minute
Stap 4 /5
Rajoutez les 500ml de bouillon de veau et mettre en cuisson sous pression pendant 15 minutes
Stap 5 /5
Contrôlez la cuisson et l’assaisonnement Si besoin rajoutez un peu de sel et du poivre Ajoutez la crème liquide et le gruyère Tournez pendant 1 minute en mode cuisson douce