- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blesotto chorizo butternut
Blesotto chorizo butternut
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Blé (type ebly)
0.5 Butternut
100 g Chorizo
730 ml Eau
1 Bouillon cube
1 càs Huile
1 Oignon
3 pincée Ail semoule
5 càs Crème fraiche
Sel / poivre
Bereiding
Stap 1 /9
Peler et couper le demi butternut en cubes de moyenne taille.
Stap 2 /9
Éplucher puis émincer l'oignon.
Stap 3 /9
Couper le chorizo en rondelles fines puis chaque rondelle en 4.
Stap 4 /9
Au cookeo, en mode "dorer" faite revenir l'oignon, le butternut et l'ail dans l'huile durant tout le préchauffage.
Stap 5 /9
Arrêter le mode "dorer" puis rajouter le blé et mélanger le tout.
Stap 6 /9
Ajouter l'eau, le chorizo et le bouillon cube émietté.
Stap 7 /9
Saler /poivrer puis mélanger le tout.
Stap 8 /9
Lancer en "cuisson sous pression / rapide" pendant 10min.
Stap 9 /9
Une fois la cuisson terminée rajouter la crème fraîche, mélanger puis servir.