- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette de veau Maggi
Blanquette de veau Maggi
- Totale tijd 55min
- 30min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (27)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
400 g Epaule de veau en morceaux
2 Carottes
1 Bouillon de volaille Maggi
100 g Champignons
50 g Poireaux
30 g Farine
30 g Beurre
1 Jaune d'oeuf
400 ml Eau
2 càs Jus de citron
100 g Oignons grelot
1 bouquet Bouquet garni
3 cl Crème fraiche
8 g Fleur de maïs
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients. Bien respecter les quantités pour éviter tout code erreur.
Stap 2 /5
Couper carottes et poireaux en rondelles. Couper les champignons en 4.
Stap 3 /5
Ajouter tous les ingrédients sauf le citron, la crème et la fleur de maïs.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression
Stap 5 /5
Ajouter le reste des ingrédients. Mélanger pour lier la sauce en mode rissolage. Servir.