- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette veau carotte champignons
Blanquette veau carotte champignons
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
3 personnes
1 Oignon
500 g Veau
5 Carottes
100 g Petite boîte champignon non émincé
3 càs Crème fraîche épaisse
350 ml Bouillon de veau
thym
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Faire rissoler l'oignon, ajouter les carottes coupées en rondelles epaisse et ajouter la boîte de champignons. Ajouter la viande toujours en mode Rissolage. Stopper le Rissolage
Stap 2 /4
Ajouter le bouillon et le thym saler poivrer
Stap 3 /4
Cuire sous pression 35min.
Stap 4 /4
Ajouter 3 cuillères à soupe de crème fraîche épaisse. Faire un maintien au chaud 5 minutes








