- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette poulet Boulgour
Blanquette poulet Boulgour
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 Carottes
1 Poireau
100 g Champignons
1 Oignon
700 ml Bouillon de poulet
200 ml Crème entière liquide
2 Feuilles de Laurier
250 g Boulgour
1 càc Cumin
350 g Morceaux de poulet
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Couper tout vos légumes en petits morceaux
Stap 2 /5
En mode doré pendant le préchauffage : faire dorer l’oignon et le poulet
Stap 3 /5
Ajouter les carottes, le poireau, les champignons et la càc de cumin. Mélanger bien
Stap 4 /5
En mode cuisson sous pression ajouter le boulgour, le bouillon de poulet et le laurier Sel et poivre
Stap 5 /5
A la fin de cuisson ajouter, la crème. Et mélanger bien le tout