- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanquette de volaille express
Blanquette de volaille express
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Blancs de poulet ou d'escalopes de dinde
2 Poireaux
3 Carottes
250 g Champignons
1 càs Maïzena
1 Bouillon de volaille
100 ml Vin blanc
100 ml Eau
1 pincée Poivre
2 càs Crème fraîche
2 càs Jus de citron
1 càs Persil
Bereiding
Stap 1 /8
Eplucher, laver, couper en rondelles épaisses les poireaux et les carottes. Les mettre dans la cuve.
Stap 2 /8
Nettoyer et couper en 4 les champignons. Les mettre dans la cuve.
Stap 3 /8
Émincer la viande en gros cubes. La mettre dans la cuve.
Stap 4 /8
Ajouter 1 grosse cuillère à soupe de maïzena, le bouillon émietté et le poivre. Mélanger.
Stap 5 /8
Ajouter le vin blanc et l'eau. Mélanger.
Stap 6 /8
Sur le mode manuel, cuire 10 minutes en cuisson sous pression.
Stap 7 /8
Ajouter 2 cuillères à soupe de jus de citron, 2 petites cuillères à soupe de crème fraîche et 1 cuillère à soupe de persil ciselé. Mélanger.
Stap 8 /8
Servir avec du riz.