- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blanc de poulet paprika et pomme de terre
Blanc de poulet paprika et pomme de terre
- Totale tijd 17min
- 5min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
2 Blancs de poulet
500 g Pmdt a chair ferme
1 Oignon
1 Cube de bouillon de volaille
1 càc Sirop d’agave
Paprika
Curcuma
Cumin
Persil
Sel et poivre
Huile d’olive
10 cl Eau ( 1 verre d’eau )
Bereiding
Stap 1 /3
Commencez par émincez l’oignon et coupez en rondelles les pommes de terre.
Stap 2 /3
Mettre le cookeo en mode rissolage moyen , faites revenir l’oignon avec un peu d’huile d’olive et 1 cac de sirop d’agave. Une fois l’oignon un peu transparent , ajoutez les blancs de poulet et faites les revenir 2mn. Ajoutez les épices et le cube émietté. Bien mélangez le tout.
Stap 3 /3
Ajoutez les pommes de terre et un verre d’eau et lancez un mode sous pression pour 7mn .