- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bat' parmentier
Bat' parmentier
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
3 pièce Boudin
3 Steak(s) haché(s)
450 g Pommes de terre, pelées et coupées en cubes
600 g Maïs en conserve, égoutté
90 g Beurre
12 cl Eau
1 càc Curcuma
Sel, poivre
150 g Gruyère râpé
3 càs Huile
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Préparer de grands ramequins ou un plat à gratin. Préchauffer le four à 200°C.
Stap 3 /6
Verser l'huile dans la cuve. Cuire le boudin et le steak haché en égrainant pour avoir un ensemble homogène. Placer dans le plat.
Stap 4 /6
Placer les pommes de terre, le beurre, le maïs, le curcuma et l'eau dans la cuve. Assaisonner.
Stap 5 /6
Cuissons sous pression
Stap 6 /6
Écraser les légumes. Répartir sur la viande. Couvrir de gruyère. Gratiner au four.