- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Axoa de veau
Axoa de veau
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Veau haché
1 Poivron rouge
4 Piments verts doux
1 Oignon
1 Persil
1 pincée Piment d'espelette ou de Cayenne
250 ml Bouillon
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 pincée Herbes basques
Beurre
Bereiding
Stap 1 /5
Coupez en petit l'oignon, le poivron et les petits piments doux en sortant les graines
Stap 2 /5
Faites cuire l'oignon, le poivron et les petits piments dans du beurre en mode rissolage fort 5min
Stap 3 /5
Ajoutez la viande de veau hachée toujours au mode rissolage fort pendant 5 minutes en remuant régulièrement
Stap 4 /5
Arrêtez le mode rissolage, ajoutez le persil, les herbes, le piment, sel poivre, bouillon et faites cuire en pression pendant 15 minutes
Stap 5 /5
Assaisonnez à votre convenance, surtout le piment