- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Axoa de veau basque
Axoa de veau basque
- Totale tijd 55min
- 15min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g Veau haché
1 Oignon
2 Gousses d'ail
1 càs Piment d'Espelette
1 Bouquet garni
20 cl Verre de vin blanc
200 g Jambon de Bayonne
2 Poivrons rouges
1 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /4
Épluchez et émincez l'ail et l'oignon Épépiner, puis couper les poivrons en cubes ainsi que le jambon de Bayonne
Stap 2 /4
Mettre un filet d'huile d'olive dans la cuve et sélectionner le mode d'orage Lorsque l'huile est chaude ajoutez l'ail l'oignon et le piment d'Espelette . Mélanger
Stap 3 /4
Au bout de 3 minutes, ajoutez la viande, les poivrons et le jambon de Bayonne. Poursuivre la cuisson de 5 minutes
Stap 4 /4
Ajoutez le vin blanc et le bouquet garni puis cuire sous pression 20 minutes