- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aubergine farcie au spaghetti
Aubergine farcie au spaghetti
- Totale tijd 1u 25min
- 40min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
i-Companion XL HF901120 Kookrobot - 14 programma's - 7 accessoires Companion XL HF840110 Kookrobot - 12 programma's - 7 accessoires Companion XL HF80CB10 Kookrobot - 14 programma's - 6 accessoires i-Companion Touch Pro keukenmachine, 18 standen, gepersonaliseerde recepten, ingebouwde weegschaal Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
3 Aubergines
2 Gousses d’Ail
50 cl De coulis de tomates
125 g De mascarpone
300 g De spaghettis
30 g De parmesan
2 càs D’huile d’olive
Accessoires
Mélangeur
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les aubergines par la moitié et creuser les en formant des petits dés Faire revenir l’ail et les aubergines
Stap 2 /5
Ajoutez le coulis de tomates et le mascarpone . Passer au micro onde les fonds d’aubergines 4 minutes.
Stap 3 /5
Faire cuire les spaghettis et préchauffer le four 250 degrés
Stap 4 /5
Mélanger les spaghettis à la préparation saler poivrer et farcir les aubergines
Stap 5 /5
Saupoudrez de parmesan etMettre au four 20 minutes