- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aubergette en bolognaise
Aubergette en bolognaise
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Aubergine
400 g Courgette
400 g Viande hachée
100 g Lardons
80 g Chorizo
20 cl Coulis de tomates
10 cl Fond de veau
1 càs Herbes de Provence
1 pincée Sel /poivre
2 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /4
Couper la courgette et l'aubergine en petits dés (1,5 cm maxi), les mélanger ensemble.
Stap 2 /4
Verser l'huile d'olive dans la cuve, en mode « Dorer » blanchir les lardons pendant 1 minute
Stap 3 /4
Incorporer les dés d’aubergines et de courgettes. Les faire dorer pendant 4 minutes. A mi- temps ajoutez la viande hachée et le chorizo dans la cuve. Mélangez régulièrement
Stap 4 /4
Ajoutez le coulis de tomates, les herbes de Provence et le fond de veau. Salez et poivrez à votre convenance. Passez en mode « Cuisson rapide » ou sous pression pendant 6 minutes